Kompetenceløft i Ledelse

Kompetenceløft i Ledelse

Kursusbeskrivelse:

Som leder er du i ilden hele tiden, og dine omgivelser stiller flere og flere krav til dig og dine kompetencer. Derfor er det vigtigt, at du ved hvem du selv er og hvordan du er med til at påvirke andre mennesker via din personlighed. Samspillet med dine kollegaer og øvrige samarbejdspartnere vil med denne øgede indsigt få et boost og du vil få større arbejdsglæde selv – og samtidig få mulighed for at øge medarbejdertilfredsheden på din arbejdsplads. 

Kurset løber over fire måneder hvor der vil være indlagte fire faste undervisningsdage i tidsrummet 09:00 – 16:00. Kurset er web-baseret. De fire dage i 2020 er:

  • Torsdag d. 8. oktober
  • Torsdag d. 5. november
  • Torsdag d. 19. november
  • Torsdag d. 3. december

Prisen for kurset er 14.930 kr. ex. moms pr. person.

Målgruppe:​

Kurset henvender sig til alle som arbejder med ledelse. Dette gælder for den nye leder, som har brug for at få flere kompetencer angående egen lederstil, eget potentiale samt finde ud af hvordan man får mest ud af lederskabet af andre mennesker. For den mere erfarne og rutinerede leder vil dette kursus give god mening for et kompetenceløft med endnu større selvindsigt og mere viden om egen indvirkning på andre mennesker. 

Udbytte:​

Kurset arbejder med en vekselvirkning mellem teori og praksis og en vigtig del af kurset er netop operationaliseringen af teorien. Deltagerne får håndgribelige værktøjer til at tage med hjem til hverdagen i virksomhedens drift og udvikling.

Underviser:

På kurset undervises du af Pernille Grove fra Tagea Consult og Peter Flinch fra Glaesel Managemenst HSEQ.

Minimum antal deltagere:

7 personer – af hensyn til synergi og vidensdeling mellem deltagerne. Maks. deltagerantal 14 personer. 

​Så hvad er garantien for kvaliteten af den uddannelse og træning vi leverer?

I og med vi er involveret i internationalt arbejde og sidder med den nyeste viden på området kombineret med 20 års erfaring i ledelse, er vi er blandt de mest erfarne og kyndige konsulentvirksomheder du kan finde på området for uddannelse af ledere på flere niveauer. Dette er vores brand og garanti for derfor at give den bedste træning indenfor området.

Ledelse er ikke bare ledelse!

Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års lederbaggrund og praktisk erfaring indenfor ledelsesarbejde, hvor vi blandt andet har uddannet et utal af dygtige ledere og været med til at lave og implementere ledelsessystemer i hele verden. 

Via Tagea Consult får du et unikt indblik i flyindustriens gennemprøvede ledelsessystemer og beslutningsprocessor. Du mærker de virkemidler der fungerer på egen krop og lærer om teorien bag handlingen. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *